Contact gegevens
Roosterplatform
Amalialaan 126
3743KJ Baarn

T. +31 (0) 85 808 1120
E. Info@roosterplatform.nl
Artikel in Vivium Zorggroep Jaarverslag 2012

"Efficiënt registreren en plannen"Lees dit artikel

intelligente software voor efficiënte planning

Wie zijn wij

In 1995 is Connective Power gestart met het op maat ontwikkelen van software en het leveren van systeembeheer. In 2013 zijn we gestart met het ontwikkelen van een planningstool voor de geriatrische revalidatie zorg.


RoosterPlatform werkt met een multidisciplinair team, met achtergronden in de ict, retail en zorg. Specifiek voor het RoosterPlatform beschikken we over de expertise van planners en managers uit de zorg & ontwikkelaars met expertise in slimme software.


Neem gerust contact met ons op!
Visie en Missie

Visie

Wij geloven dat een slimme planningstool, geïntegreerd in het elektronisch cliënt/patiënt dossier én gekoppeld aan de DBC, clienten, behandelaren én de organisatie ondersteunt.


De intelligente software neemt het complexe denk- en onderhandelwerk over die nodig is om een goede agenda voor de cliënt en een goed rooster voor elke behandelaar in uw organisatie te maken, binnen de geldende afspraken.


Missie

We zijn een innovatief bedrijf en willen ondersteunend zijn en een toegevoegde waarde hebben voor onze klanten. We bieden slimme en geautomatiseerde oplossingen om de administratieve lastendruk in de zorg te helpen verminderen.