Contact gegevens
Zorg Rooster Platform (ZRP)
Amsterdamsestraatweg 45 A
1411 AX Naarden

T. 035 699 02 23
Artikel in Vivium Zorggroep Jaarverslag 2012

"Efficiënt registreren en plannen"Lees dit artikel
logo

Welkom bij het Zorg Rooster Platform voor een efficiënte planning

Wie zijn wij

In 1995 is Connective Power gestart met het op maat ontwikkelen van software en het leveren van systeembeheer. Onze specialiteit is het omzetten van klant -wensen naar werkbare ICT oplossingen. Onze klanten bevinden zich op zeer veel vlakken. Webshop ontwikkeling (Front- en backoffice), Portaal ontwikkeling, Intranet oplossingen, Thuiswerk toepassingen, en zeker niet als laatste het Zorg Rooster Platform (ZRP).Connective Power werkt met een team van grafisch vormgevers, technische ontwikkelaars, projectmanagers en redactie medewerkers. Specifiek voor het Zorg Rooster Platform beschikken wij over de expertise van voorheen zorg medewerkers op management niveau. Hierdoor is het communiceren met mensen uit de zorg heel plezierig voor beide partijen. Bij Connective Power stellen wij service centraal en proberen wij u optimaal te adviseren. Daarbij houden wij nauwlettend de laatste innovaties op de diverse vakgebieden in de gaten en schromen wij niet dit toe te passen in het maatwerk dat voor de klant noodzakelijk is.

Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 35 699 02 23 of mail naar info@roosterplatform.nl


Visie en Missie

Visie

Wij gaan voor een goede en degelijke oplossing (waar nodig op maat). Wij zien dat er zoveel om ons heen verandert, waardoor wij proactief met onze klant meedenken. Wij streven ernaar dat onze klanten in de toekomst met ons terugkijken en concluderen dat ze met de juiste partner in zee zijn gegaan.

Missie

Wij zijn een innovatief bedrijf en willen daarnaast ondersteunend zijn en een toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Wij willen geautomatiseerde oplossingen bieden voor knelpunten bij onze klanten. Wij zijn van mening dat als we ons goed verplaatsen in de problematiek en vragen van de klant, wij een oplossing (op maat) kunnen leveren.


Product ZRP

referenties

Geen boetes meer

“door het ZRP worden er bij ons geen boetes meer uitgedeeld, omdat de arbeidstijdenwet voor de arts-assistenten niet meer wordt overschreden”

Overzicht en inzicht

“het is nu duidelijk waar onze professionals zijn in de organisatie en welke cliënt welke behandeling krijgt”

Kamer en locatie overzicht

“de bezetting per kamer en locatie is nu eenvoudig inzichtelijk te maken, en door de roostergenerator wordt dit optimaler benut”

Managementrapportages

“ik kan vele managementrapportages uit het ZRP halen, waardoor ik bij het managen wordt ondersteund”