Over ons

Over ons

De oorsprong van Roosterplatform

Roosterplatform is ontstaan in 2008 toen Adri de Jager-Riezebos, destijds manager in Ter Gooi ziekenhuis Blaricum, aanliep tegen steeds groter wordende problemen rondom de planning binnen de zorg. Zij constateerde dat het handmatig vullen van de agenda’s van behandelaren en cliënten enorm veel tijd kostte en desalniettemin lang nog niet optimaal was. Via Connective Power, het softwarebedrijf dat haar man in 1996 had opgericht, ontstond de bijzondere samenwerking tussen planners en managers uit de zorg en softwareontwikkelaars. Deze samenwerking bracht de juiste expertise bij elkaar om tot het Roosterplatform te komen.

Nu, jaren later, wordt het Roosterplatform door meerdere klanten gebruikt die de vruchten plukken van vol automatische, efficiënt gevulde agenda’s.

Onze missie

Optimale zorg door efficiëntere planning. Met onze software kan enorm veel tijd en dus geld worden bespaard. Door de agenda’s van behandelaren en clienten direct af te stemmen op bijvoorbeeld de beschikbare ruimtes, kunnen er zeer snel behandelingen en afspraken worden ingepland. De tijd die hiermee wordt gewonnen kan dan ingezet worden in datgene waar het allemaal om draait, de zorg zelf. Hierdoor neemt de kwaliteit van de zorg ontzettend toe. Neem contact op voor meer informatie.

De visie van Roosterplatform

Door de inzet van geavanceerde software maken wij het plan proces eenvoudig en volautomatisch. Hierdoor kan er met de wensen/eisen van patiënt, behandelaar en organisatie optimaal rekening gehouden worden. Dit geeft een hogere cliënt tevredenheid, kortere wachtlijsten, meer tevredenheid bij behandelaren en door dit alles betere zorg.